Haagelementen

Haagelementen
Haagelementen

Een haag is een meestal lijnvormige aanplanting van bomen met als doel het scheiden van ruimte. Een haag is een dichte rij bomen die ongeveer eenmaal per jaar geschoren wordt.


Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote hagenelementen. Directe aanwinsten voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

Subcategorieën

  • Bladverliezende haag

    Zoals de naam al doet vermoeden, verliezen deze soorten het blad in de wintermaanden. Het voordeel hiervan is dat je wel een mooie en dichte afscheiding hebt in de zomerse periode, maar niet één dezelfde kleur gedurende het jaar. 

  • Wintergroene haag

    De wintergroene haag zijn soorten welke het blad het gehele jaar vasthouden. Deze soorten blijven ook mooi op kleur, ook in de wintermaanden. Voordeel hiervan is, dat je het jaarrond privacy kan creëren in de tuin!

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!