Kom kijken in onze showtuin!

Specialist in grote bomen

Unieke en bijzondere bomen

Grotebomendirect.nl is een webshop van Brienissen Groen, een gerenommeerde boomkwekerij uit de Betuwe. Dé specialist in de levering van grote, volwassen bomen. Directe aanwinsten voor uw tuin, park, terras of laan!

Komen kijken?

Unieke en bijzondere bomen
Wilt u zich laten inspireren en onze bomen echt zien?

Wij hebben 5 hectare grond speciaal ingericht als showtuin, u bent van harte welkom om ons enorme assortiment te komen bekijken. Neem contact met ons op en we maken een afspraak.

Op ons terrein staan honderden grote bomen: platanen, eiken, berken, beuken, essen, esdoorns, meidoorns, elzen, lijsterbessen, walnoten, kastanjes, hazelaars, sier- en vruchtappels, pruimen, wilgen, sier- en vruchtperen, sparren, moerascipressen, populieren, magnolia's, tulpen, trompetten, haagbeuken, ambers, sier- en vruchtkersen, lindebomen, honingbomen, acacia's en hopbeuken.

U ziet hier alle soorten bomen die we elders in grote getale kweken.

Advies en planten
Wij denken graag met u mee naar de inrichting van uw tuin en geven u persoonlijk advies over de standplaats, grondsoort kortom de beste groeiomstandigheden. Ook kunnen we u helpen bij het planten van bomen en inrichten van uw tuin.

Uniek & bijzonder!

Unieke en bijzondere bomen

Ook hebben we in onze showtuin een verzameling unieke bomen. Uniek qua soort, leeftijd, vorm, grootte of grilligheid. Wij hebben ze in veel gevallen opgekocht, verplant en doorgekweekt om ze een tweede leven te gunnen. Of we hebben ze gesnoeid en gedurende vele jaren laten groeien tot de bomen die ze nu zijn: leilindes, leiplatanen, dakvormen of cilindervormen.

Een unieke verzameling unieke bomen, hier kan net de boom staan die u zoekt!

Neem contact met ons op en we maken een afspraak.