Grote dakplatanen | Kwintsheul

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Schitterende klus en een spannende uitdaging in Kwintsheul. Deze drie grote jongens moesten met een hele grote telekraan (reikwijdte 65 meter met maximaal 2.000KG last) geplant worden. Samen met de partijen waarmee we hebben samengewerkt, het project doen slagen! Een hele tevreden klant en dan zijn wij dat natuurlijk ook. Wat word dat heerlijk vertoeven onder die grote platanen hartje zomer!

Meer details

Meer dan 3 stuks bestellen?
Mail of bel ons voor kortingsmogelijkheden!

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Meer info

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, of kom langs bij ons op de boomkwekerij!

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Inhoud

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!