Tulpenboom - Liriodendron tulipifera 'Fastigiatum' GROOT & UNIEK!

GBD-100158

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: in overleg, binnen 72 uur mogelijk

De Liriodendron tulipifera 'Fastigiata' heeft een smalle piramidale kroonvorm. De stam is grijs en krijgt op den duur ondiepe groeven. Het blad is 4-lobbig en de kleur van het blad is lichtgroen en kleurt in de herfst geel. Nadat het blad is uitgelopen verschijnen de tulpvormige bloemen.

UNIEK EXEMPLAAR!

Meer details

Meer dan 3 stuks bestellen?
Mail of bel ons voor kortingsmogelijkheden!

€9,200.00

inclusief BTW

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Hoogte 8-10 meter
Stamomvang (cm) 80-90
Kluitdiameter (cm) 110
Leeftijd 30 jaar
Bloeikleur Geel
Bloemkleur Geelgroen
Bloeitijd Mei/juni
Vrucht tot 10 cm lange kegelvormige vruchten
Wintergroen Nee
Standplaats laan, park, tuin
Grondsoort voedzaam en vochthoudend

Meer info

De liriodendron tulpifera 'Fastigiata' is een geslacht van planten uit de tulpenboomfamilie. De soort is afkomstig uit Oost-Noord-Amerika en heeft een smalle piramidale kroonvorm. De stam is grijs en krijgt op den duur ondiepe groeven. Het blad is 4-lobbig en de top recht tot breed v-vormig ingesneden. De onderzijde is lichtgroen en in de herfst kleurt het blad geel. Nadat het blad is uitgelopen verschijnen de tulpvormige bloemen. Ze zijn circa 4 cm lang en 6 cm breed, hebben een groene buitenkant en een geel met oranje binnenkant. De kegelvormige vrucht is opgebouwd uit veel spiraalsgewijs tegen elkaar gedrukte gevleugelde nootjes.

Voor PLANTWERK bent u ook aan het juiste adres, omdat dit maatwerk is maken we graag een offerte op basis van informatie over de plant locatie.

Wij geven her-groei GARANTIE  als we zelf aanplanten.

Voor ORIËNTATIE bent u uiteraard van harte welkom. We hebben een grote eigen kwekerij/siertuin met talloze grote bomen.

ADVIES geven wij graag, als het past in onze planning ook bij u op locatie!

UNIEK & GROOT Exemplaar! Let op, wij adverteren met een prijs van inclusief de btw, maar exclusief transport. Dit is omdat het gaat om een grote volwassen boom, waar transport op maat gemaakt moet worden.  Bij interesse is een offerte op maat zo gemaakt. Ook voor het planten kunt u bij ons terecht, neem dan contact op om de mogelijkheden met ons door te bespreken!

Wilt u meer weten over deze boom? Neem dan contact op via info@grotebomendirect.nl of telefonisch 0488-443695. Ook staan wij u per live chat graag te woord!

30 Andere producten in dezelfde categorie:

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!