Referenties

In de afgelopen jaren hebben wij al vele klanten via onze webshop geholpen aan mooie grote bomen in hun tuin. Hieronder kunt u enkele referenties lezen en bekijken.

Familie Toxopeus:

Voor onze tuin in Den Haag waren wij opzoek naar een mooie opvulling aan bomen. Na wat zoeken kwamen we terecht bij Grotebomendirect.nl, waar we na het stellen van onze vraag al gauw geholpen werden. We zijn langs geweest op de kwekerij en hebben goed rond gekeken voordat we onze beslissing namen. Verschillende opties zoals de tuin lay-out hebben we kunnen overleggen, waarin goed advies werd gegeven. Uiteindelijk is het een mooie Prunus geworden met nog een aantal fruitbomen, waar we enorm veel plezier van hebben.

Grotebomendirect - referentie

Dhr. Benninga:

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een grote mooie boom. Verschillende boomkwekerijen heb ik benaderd, bezocht en bekeken via webshops en uiteindelijk heb ik gekozen voor Grotebomendirect.nl. Ik heb de kwekerij in de Betuwe bezocht, vooral naar aanleiding van het prachtige assortiment dat ik via de webshop voorgeschoteld kreeg. Doorslaggevend was niet alleen de hoeveelheid van mooie grote bomen die ik te zien kreeg om voor Grotebomendirect.nl te kiezen, maar ook de hartelijke ontvangst, openhartigheid en bovenal de service die mij werd aangeboden deed mij besluiten met hen in zee te gaan. Enkele vrienden die ook nog bezig zijn met de tuin heb ik inmiddels aangeraden voor Grotebomendirect.nl te kiezen. Na de grote prachtige uitgezochte boom heb ik nog meerdere kleine bomen besteld die inmiddels tot grote tevredenheid geplaatst zijn.

Familie Schutselaars:

Via Gotebomendirect.nl ben ik terecht gekomen bij de mooie boom die nu in onze tuin staat. Na een hartelijk ontvangst door de verkoper zijn we een kijkje gaan nemen in de overzichtelijke en diverse boomgaard. Na wat kleine probleempjes, die direct werden opgelost, staat de boom helemaal op zijn plek en kunnen we gaan genieten van de prachtige Zelkova Serrata.

Ervaringen Grotebomendirect.nl