Over ons

Ons Bedrijf

Grotebomendirect.nl is een onderdeel van Brienissen groen, een hoveniersbedrijf uit de Betuwe met boomprojecten door heel Nederland en een grote eigen boomkwekerij. Wij hebben veel opdrachtgevers die ons benaderen voor het nieuw aanplanten, verplanten en advies geven over bomen. Omdat particulieren ons steeds meer benaderden de afgelopen jaren, hebben we besloten om een webshop op te richten om nog beter onze diensten te kunnen aanbieden. In 2015 zijn we hiermee begonnen en we hebben de afgelopen jaren veel mooie projecten mogen afronden. Onze klanten zijn allemaal opzoek naar grote bomen, en hebben geen zin om jarenlang te wachten op resultaat. 

Omdat wij een eigen boomkwekerij hebben, kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Onze grote bomen worden met regelmaat verplant, waardoor ze een goed vertakt en uitgebreid wortelstelsel hebben ontwikkeld. Ook snoeien wij ze elk jaar en geven ze de nodige zorg en water in moeilijkere perioden. Hierdoor zijn alle bomen die we aanbieden op onze webshop gezond en van goede kwaliteit. 

Afbeeldingsresultaat voor brienissenAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, boom, lucht, buiten, natuur en water

 Vertrouwd, ervaren en klantgericht

Ons team bestaat uit verschillende mensen met veel verstand en bovenal passie voor bomen. Wij kunnen advies geven over de aankoop van een boom, vanwege de jarenlange ervaring in het vak. Bovendien houden wij niet van gladde verkoop praatjes maar van een goed, eerlijk en vooral persoonlijk gesprek. Ook onze hoveniers zijn allemaal gecertificeerd en hebben de afgelopen jaren de nodige bomen kennis opgedaan. Laat je ons dus bomen planten dan kun je dit met een gerust gevoel uit handen geven.