Betalen

Hoe kan ik betalen?

Onze betaalmethoden zijn altijd veilig!

Voor de afhandeling van de betaling van uw bestelling werken wij samen met de betrouwbare betalingsprovider Pay.nl. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie (via een beveiligde SSL procedure). Wij bieden diverse mogelijkheden om te betalen, gagarandeerd veilig. De keuze is aan u!

U kunt bij Grotebomendirect.nl kiezen uit de volgende methoden om te betalen:

- iDEAL
- Creditcard (wij accepteren Mastercard en VISA)
- Bankoverschrijving (vooruitbetaling)
- PayPal
- Bancontact (voor Belgische klanten)
- VVV Giftcard
- Betalen bij aflevering

Wanneer u kiest voor betaling via een bankoverschrijving (vooruitbetaling) duurt het langer voordat uw bestelling door ons wordt verwerkt omdat we moeten wachten tot uw betaling bij ons binnen is.

Onze bankgegevens:
Bank: ABN Amro
IBAN: NL73ABNA0476544726 tnv Brienen & Zo BV
BIC: ABNANL2A

Betalen bij aflevering/op de dag van aflevering
Als u ervoor kiest om te betalen bij aflevering nemen wij contact met u op om dit met u af te stemmen. Afhankelijk van het te betalen bedrag kunt u dit contant aan de chauffeur betalen of we spreken af dat u het aan ons overmaakt op de dag van aflevering.

B2B

Betalingsmogelijkheden

Wilt u bestellen voor een bedrijf, instelling of overheidsorganisatie en wilt u op rekening met factuur bestellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Grotebomendirect.nl rekent GEEN verzend- en afleverkosten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze betaalmethoden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Intracommunautaire levering/Geen BTW

Als u een buitenlands bedrijf bent met een geldig BTW-nummer en de levering vind plaats buiten Nederland (bijvoorbeeld België) dan kunt u bestellen zonder de BTW te betalen (intracommunautaire levering). Op de bestelpagina kunt u het BTW-nummer invoeren, als u vervolgens na het invoeren van alle gegevens verder klikt om de bestelling te gaan betalen zal er geen BTW worden berekend. Als u hierover vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.