Volgroeide prieelberk - Betula pendula 'Youngii'

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: in overleg, binnen 72 uur mogelijk

De Prieelberk - Betula pendula ‘Youngii’ is een treurvorm en veredeld op 2,5 meter. Vanaf deze entplaats vormen zich horizontaal groeiende takken. Deze takken hangen sierlijk af waardoor een parasolvorm ontstaat. Opvallende kernmerken zijn de witte afbladderende bast en de mooie gele herfstkleur. Deze prachtige sierboom heeft een ontzetten hoge sierwaarde. Geschikt voor de grotere tuin.

Meer details

Meer dan 3 stuks bestellen?
Mail of bel ons voor kortingsmogelijkheden!

€5,950.00

inclusief BTW

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Vruchtdragend Hangende vruchtkatjes
Behoud het blad in de winter Nee
Lichtbehoefte Zonnig
Bodemvochtigheid Droog tot vochtig

Meer info

Voor PLANTWERK bent u ook aan het juiste adres, omdat dit maatwerk is maken we graag een offerte op basis van informatie over de plant locatie.

Wij geven hergroei  GARANTIE  als we zelf aanplanten.

Voor ORIËNTATIE bent u uiteraard van harte welkom. We hebben een grote eigen kwekerij/siertuin met talloze grote bomen.

ADVIES geven wij graag, als het past in onze planning ook bij u op locatie!

UNIEK & GROOT Exemplaar! Let op, wij adverteren met een prijs van inclusief de btw, maar exclusief transport. Dit is omdat het gaat om een grote volwassen boom, waar transport op maat gemaakt moet worden.  Bij interesse is een offerte op maat zo gemaakt. Ook voor het planten kunt u bij ons terecht, neem dan contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken!

Wilt u meer weten over deze boom? Neem dan contact op via info@grotebomendirect.nl of telefonisch 0488-443695. Ook staan wij u per live chat graag te woord!

7 Andere producten in dezelfde categorie:

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!