Onze projecten

Onze projecten
Onze projecten

Wij leveren bomen uit onze eigen boomkwekerij en planten deze ook aan. Sterker nog, we doen niets liever! Bomen kweken is al een vak apart, maar het verplanten en aanplanten is dat zeker. Laat je ons uw bomen aanplanten dan geven wij hergroei garantie. Dit houdt in dat de boom het seizoen erop opnieuw uitloopt. Zo zijn we ervan verzekerd dat de boom is aangeslagen op zijn nieuwe standplaats. 

Ook voor complete tuinaanleg kunt u bij ons terecht. Van het ontwerpen tot aan de uitvoering en nazorg, wij kunnen en doen alles in eigen beheer. 

Subcategorieën

  • Aanplant bomen

    Wij leveren bomen uit onze eigen boomkwekerij en planten deze ook aan. Sterker nog, we doen niets liever! Bomen kweken is al een vak apart, maar het verplanten en aanplanten is dat zeker. Laat je ons uw bomen aanplanten dan geven wij hergroei garantie. Dit houdt in dat de boom het seizoen erop opnieuw uitloopt. Zo zijn we ervan verzekerd dat de boom is aangeslagen op zijn nieuwe standplaats. Bekijk al onze aanplant projecten hieronder! 

  • Tuinaanleg

    Wij leggen complete tuinen aan, o.a. grondwerkzaamheden, bestrating, gras zaaien, grasmatten leggen, beplanting leveren en planten, bomen leveren en planten, besproei installaties etc etc. Wij komen graag langs om uw wensen door te nemen. Bekijk onderstaande projecten zodat u een idee krijgt van hetgeen wij kunnen maken.

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!