Meerstammige bomen
Meerstammige bomen

Meerstammige bomen van Grotebomendirect.nl!

Een meerstammige boom lijkt veel op een struik of een boom die vanaf de grond aan de stam betakt is. Maar er zijn wel degelijk verschillen. Een meerstammige boom heeft onderin een open structuur, een aantal takvrije stammen. Bij dezelfde stamomvang hebben de meerstammige bomen ten opzichte van de traditionele hoogstam boom, meer bladmassa. Dit omdat elke stam zijn eigen kroon ontwikkeld. Meerstammige bomen geven daardoor al eerder schaduw en zijn ook zeer geschikt voor ruimtes die een open karakter moeten behouden. Tevens kunnen ze zeer beeld bepalend werken als je ze neerzet in grote ruimtes. Er is direct veel groen aanwezig. 

Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote hagen en struiken. Directe aanwinsten voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

per pagina
Toont 1 - 12 van 15 producten

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!