Struiken
Struiken

Struiken van grotebomendirect.nl!

Struiken en heesters zijn houtige planten die al vanaf de grond vertakken in een aantal takken. Er wordt dus geen stam gevormd zoals bij bomen wel het geval is. Hierdoor worden struiken vaak minder hoog dan veel boomsoorten. Struiken komen van nature vaak voor aan de rond van het bos. Enkele bekende inheemse soorten zijn de aalbes, duindoorn, gelderse roos, hazelaar, hondsroos, bosroos, kruisbes, sleedoorn, wilde liguster en de zuurbes en zwarte bes. Struiken voor in de tuin zijn ideaal als je wel wilt genieten van groen maar niet de ongemakken van de een boom wilt ervaren. Een boom kan al gauw te groot worden in de tuin en bijvoorbeeld te veel schaduw geven. Struiken daarentegen blijven lager en zijn altijd goed in vorm te houden doormiddel van vorm snoei. Wij bieden een assortiment aan volwassen struiken aan, welke gelijk vorm geven aan de tuin.

Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote struiken. Directe aanwinsten voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen! 

Toont 1 - 7 van 7 producten

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!