Gekandelaberd
Gekandelaberd

Kandelaberen is een snoeitechniek waarbij de takken van een boom tot op de gesteltakken van een boom worden afgezaagd. Zo krijgt de boom het uiterlijk van een kandelaber. Ook heeft kandelaberen diverse functies. Zo wordt deze toegepast bij bomen die moeilijk toegang hebben tot lucht en water in de grond. Door het kandelaberen wordt de behoefte aan vocht verminderd (minder blad is minder verdamping via het blad dus minder vochtbehoefte). Ook worden vaak grote bomen gekandelaberd als ze verplant moeten worden. Zodoende wordt de overlevingskans aanzienlijk vergroot. 

Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote gekandelaberde bomen. Een direct aanwinst voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

Toont 1 - 3 van 3 producten

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!