Bolvorm
Bolvorm

Een veel geziene boom voor in de tuin is een bolvorm. Ze zijn makkelijk te onderhouden en nemen relatief gezien weinig ruimte in beslag. Sommige bolvormen zijn echt een lust voor het oog en zelfs een tikkeltje artistiek. Vaak zijn dit bomen die goed zijn te vormen en die snoei goed verdragen. Wij hebben diverse bolvormige bomen op stam of vanaf de grond een bol vormend. 

Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote bolvormige bomen. Een direct aanwinst voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

Toont 1 - 1 van 1 product

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!