Volgroeide bomen

Volgroeide bomen
Volgroeide bomen

Bekijk ons aanbod unieke, volgroeide exemplaren, deze bomen hebben een verhaal en zijn jarenlang door ons onderhouden. Deze bomen hebben inmiddels een leeftijd bereikt dat ze volgroeid zijn. Door een volgroeide boom te planten, geeft u uw tuin gelijk een volwassen uitstraling, alsof de boom, dus ook de tuin, er al jarenlang zo bijliggen.  

Bent u opzoek naar een unieke, grote en volgroeide boom voor in uw tuin dan bent u bij ons op het juiste adres! 

Bij ons koopt u uitsluitend volwassen en grote bomen. Een directe aanwinst voor uw tuin. 

Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

Subcategorieën

 • Vormbomen

  Dit zijn volwassen bomen met een speciale vorm, zoals een volwassen leiboom of een volwassen dakboom. Deze bomen zijn volgroeid en plant je deze in de tuin, lijkt het alsof ze er al jaren staan.

 • Meerstammige bomen

  Dit zijn grote, volwassen en volgroeide meerstammige bomen. Passen prachtig in een open ruimte, vrij zicht maar wel de prachtige karakteristieke vorm van een meerstammige boom. Vaak hebben meerstammige bomen, omdat ze meerdere stammen hebben, ook meerder kronen. Groeien dus zeer breed uit. 

 • Laan & Sier bomen

  Laan/sier bomen zijn bomen die vaak langs straten, wegen en parken maar ook veelal in tuinen worden geplant, zoals eik, beuk, iep, berk en plataan. Vroeger was de voornaamste functie het geven van schaduw, tegenwoordig veel meer dan dat. Door klimaatverandering stijgen de temperaturen in de steden ieder jaar, maar door de aanplant van bomen naast bijvoorbeeld wegen wordt dit tegen gegaan. Bomen zorgen namelijk voor veel verkoeling. Ook vanuit esthetisch oogpunt worden er bij de aanleg van een nieuwe weg vaak bomen aangeplant. Deze laan en sier bomen zullen ook zeker niet misstaan als enkele solitaire boom, of misschien zelfs als echt laanboom naast uw oprit. Deze grote volwassen en volgroeide laan en sierbomen zijn gelijk zeer beeldbepalend in uw tuin of naast uw oprit. 

 • Wintergroene bomen

  Wintergroene bomen zijn het gehele jaar door groen en verliezen niet hun blad in de winterperiode. Een groenblijvende boom zorgt in de winterperiode voor kleur in uw tuin en een groenblijvende boom of struik kunt u inzetten als afscheiding of haagelement om ook in de wintermaanden privacy te hebben in uw tuin. 

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!