Meerstammige & Struiken

Meerstammige & Struiken
Meerstammige & Struiken

Meerstammige & Struiken

Meerstammige
Een meerstammige boom heeft minimaal twee takvrije stammen vanaf de grond. Zo zitten deze bomen tussen een struik en een betakte boom in. Ze geven al snel meer schaduw dan een hoogstam boom in dezelfde stamomvang. Dit omdat elke stam zijnm eigen kroon vormt. Meerstammige bomen zijn zeer geschikt wanneer je een ruimte zijn open karakter wilt laten behouden.

Struiken
Struiken en heesters vertakken vanaf de grond in een aantal takken. Er wordt dus geen duidelijke stam gevormd. Zodoende blijven struiken lager bij de grond. Struiken komen van nature voor in bosranden. Struiken zijn goed in vorm te houden door vorm snoei. 

Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote meerstammige en struiken. Directe aanwinsten voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

per pagina
Toont 1 - 12 van 31 producten

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!