Grote bomen
Grote bomen

Op zoek naar grote bomen? Bezoek Grotebomendirect.nl en bestel veilig en snel online. ✓ Ruim assortiment ✓ Uitstekende service.

Grotebomendirect.nl is een webshop van Brienissen groen, een gerenommeerde boomkwekerij uit de Betuwe. Een specialist in de levering van grote, volwassen bomen en unieke bomen.
Gratis bezorging binnen Nederland.

Subcategorieën

 • Dakbomen

  Dakbomen kunnen worden geplant in tuinen, parken en op terrassen en pleinen. Door de takken op een bepaalde hoogte horizontaal te leiden, ontstaan zogenaamde dakplatanen, die een terras of pleintje kunnen overhuiven.


  Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote dakbomen. Een directe aanwinst voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

 • Fruitbomen

  Onze oude fruitbomen kunnen goed aangeplant worden in uw tuin zoals een mooie Appelboom, sierpeer of walnotenboom. Vaak kennen fruitbomen een spectaculaire voorjaarsbloei en in het najaar verschijnen er sier- of eetbare vruchten aan de fruitboom.

  Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote fruitbomen. Een directe aanwinst voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

 • Hagen & Struiken

  Een haag is een meestal lijnvormige aanplanting van struiken en bomen met als doel het scheiden van ruimte. Een haag is een dichte rij struiken die ongeveer eenmaal per jaar geschoren wordt.


  Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote hagen en struiken. Directe aanwinsten voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

 • Laan- en parkbomen

  Laanbomen zijn bomen die vaak langs straten maar ook veelal in tuinen worden geplant, zoals eik, beuk, iep, berk en plataan. Om de karakteristieke vorm met een takvrije stam te verkrijgen, is het nodig in de eerste 10 tot 15 jaar regelmatig takken weg te snoeien.


  Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote bomen. Een directe aanwinst voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

 • Leibomen

  Een leiboom is een boom waarvan de takken in een bepaalde richting geleid worden. Elk jaar wordt de boom teruggesnoeid tot op de gesteltakken of "liggers". Bomen die geschikt zijn , hebben met elkaar gemeen dat ze goed snoeibaar zijn, buigzame takken hebben en makkelijk uitlopen, ook op ouder hout. Geschikte kandidaten zijn onder meer de linde en plataan.

  Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote leibomen. Een direct aanwinst voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

 • Vormbomen

  Vormbomen zijn bomen die op een bijzondere manier worden gesnoeid. Vormbomen zijn er in allerlei soorten en geleidingen.

  Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote vormbomen. Een directe aanwinst voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

 • Speelbomen

  Speelbomen zijn er voor u en uw kinderen! In plaats van een klimrek of een schommel set kan u ook een speelboom aanschaffen in uw tuin, bijvoorbeeld een klimboom of een schommelboom. Zo kan u genieten van een mooie boom in de tuin en kan uw kind lekker spelen en klimmen in een boom. 

  Waarom een speelboom?

  - speelbomen hebben een ecologische functie

  - speelbomen hebben een verhaal

  - een speelboom zuivert de lucht

  - speelbomen groeien

 • Groot & Oud & Uniek!

  Bekijk ons aanbod unieke exemplaren, deze bomen hebben een verhaal en zijn jarenlang door ons onderhouden.

  Bent u opzoek naar een unieke, grote boom voor in uw tuin dan bent u bij ons op het juiste adres! 

  Bij ons koopt u uitsluitend volwassen en grote bomen. Een directe aanwinst voor uw tuin. 

  Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

 • Wintergroene bomen

  Wintergroene bomen zijn het gehele jaar door groen en verliezen niet hun blad in de winterperiode. Een wintergroene boom brengt in de winterperiode fleur in uw tuin, en een wintergroene boom of struik kunt u inzetten als haagelement om ook in de wintermaanden privacy te hebben in uw tuin. 

  Bij ons koopt u uitsluitend volwassen, grote bomen. Een directe aanwinst voor uw tuin. Kom kijken bij dé specialist in grote bomen!

per pagina
Toont 1 - 16 van 83 producten

FASCINATIE VOOR BOMEN

Fascinatie voor bomen
Bomen zijn onmisbaar

Zo mooi kunnen ze zijn


Wij hebben een fascinatie voor bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen. Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. In onze webshop kunt u grote bomen kopen. Bomen online kopen, maar als u ze in het echt wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook!